Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

J11i90r53i 57F66i21n91k

20. 3. 2021 8:19

No, tak ten požadavek že fauly na hřišti by měl řešit civilní soud je pěkně mimo.

1 10
možnosti
JH

Takové zákroky do fotbalu nepatří. A upřímně? Domácí útočník věděl, jak tam jde a kdo proti němu stojí. Mohl ho zabít, tohle se nesmí tolerovat. Ale spíše jsem měl na mysli incident, který se odehrál v útrobách. Měl jsem to lépe zformovat.

13 0
možnosti
JN

Jo, ne nadarmo se říká: Mluviti stříbro, mlčeti zlato...

2 1
možnosti
PK

Fotbal už nesleduji ale tuto tuplovanou dvojnásobnou prohru Skotů s panem Gerardem v čele nelze pominout, fair play z ostrovů mizí...Rv

7 0
možnosti

Nevím, co řekl slávista svému snědému soupeři, asi to nic pěkného ale nebylo. Já se však po skotském výkonu nedivím. Tady by nervy asi ujely komukoli z nás. Domácí zjevně neunesli lepší výkon Pražanů, zápas absolutně nezvládl sudí, neboť jinak by se na pažitě žlutilo a červenalo od počátku nepoměrně víc a celá dohra kopané jako sportu absolutně nesluší.

49 0
možnosti

Je potřeba si uvědomit, že každé dvouutkání má vítězný a poražený tým. Poražené týmy to v absolutní většině případů nesou s gracií, smutkem či rezignací. Ale málokdy se snaží soupeři za porážku pomstít. To je skutečně vyjímka.

0 0
možnosti
VD

Byl jsem vychován, a později i po právní stránce, v tom, že na jakoukoliv slovní provokaci nejsem oprávněný použít fyzické násilí. Lidově řečeno - provokuješ? nesmím ti rozbít hubu (ne-li zastřelit apod.). Tak co se změnilo za posledích cca 10-20 let? Co pak chceme po státech? Když někdo někoho SLOVNĚ "napadne", naháže mu ten druhý na hlavu atomovky? I kdyby to byly "rasistická" prohlášení? Nechcete se všichni vzpamatovat, dokud je čas?

40 0
možnosti
JL

Tak tohle mě pobavilo. Náhr.brankář Kovář poslal kamsi zvuk zprávu, kde řekl někomu 3x vole a něco o opici. " Jak se mohla jeho nahrávka dostat někam do médií? Ti slávisti jsou nějací PR sebevrazi.

Diskuze: Slávista Kovář vysvětluje, proč na nahrávce z Glasgow zmiňuje opici

2 0
možnosti
JL

Kovář: Vole, držej nás, vole, venku kvůli nějaký opici, vole. 8-o8-o

1 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 11,85
  • Průměrná čtenost 1382x
Dobrý den, ahoj. Vůbec netuším, co zde o sobě napsat. Snad jen, že miluju sport a sem tam o něm něco napíšu. :)

Seznam rubrik