Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
5 0
možnosti
JK

Skotové by měli hrát na dudy - to jim jde líp než prohrávat, Finové relaxovat v saunách a naši hráči by měli nadávat česky :-)

9 0
možnosti
Foto

A19v22i 28B82a76b86i53c

20. 3. 2021 16:51

Myslíte si, že by dal Slávistický hráč dohromady tuto anglickou větu "You are fuc...g monkey, you know you are"?

9 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
JU

J61o41s50e87f 98U40l35m98a69n

20. 3. 2021 14:12

Pokud budou lidi dělat z "rasismu" náboženství a slovní útok nadřazovat fyzickému, pak mám pro takové lidi jednoduché sdělení "vy pohrdejte mnou, já budu pohrdat vámi". Pseudohumanisté pro mě nejsou víc než banda pokrytců.

35 0
možnosti
VM

A přesto se najdou hlupáci,kteří budou tvrdit,že Slavia svým chováním patří na Východ,některé příspěvky na LN nejdou slušně komentovat,a to nejsem slavista.

6 0
možnosti
VV

Hrozné je, že je na jedné straně odsuzován hráč, který druhému něco pošeptal, i když nikdo neví co (ten druhý to nemůže dokázat a také to mohl jen špatně pochopit) a na druhé straně je ten samý hráč zbit do krve, aniž by to okamžitě vzbudilo všeobecné odsouzení. Většina britského tisku píše jen o rasismu našich hráčů. To je incident, který dalece přesahuje hranice fotbalu a měli na něj okamžitě oficiálně reagovat politici naší země. Napadení českých sportovců mimo hřiště důvodem zcela určitě je.

26 1
možnosti
MK

My, jako země, se hlavně potřebujeme přestat cpát na západ (kde nás berou jako opice z asijské stepi s lehkými děvami v Pražských barech) a také na východ (kde nás berou jako svou kolonii). Buďme hrdí jací jsme a necpeme se někam, kde to nemá smysl.

12 1
možnosti
AA

Fotbalisti to jsou ti co klečí před rasistickou organizací BLM

10 0
možnosti
MK

Jakto fotbalisti, kdo chce ať si klesne a kdo nechce, ať nekleká, nevím co to má co dělat s fotbalisty, klekali si třeba zrovna tito slávisti?

0 0
možnosti
Foto

Glen Kamara - Fin jak poleno

12 0
možnosti
LV

No a? Gebre Selasie Čech, Zlatan Ibrahimovič Švéd, Miroslav Klose Němec, a další a další - co je na tom za problém?

3 0
možnosti
MB

"Skotský fotbal to od toho českého v posledních měsících docela schytává..."

No já bych přece jen oddělil kluby od repre. A tam to zas tak jednoznačné není; naposled jsme se Skoty dvakrát prohráli (i když byly utkání ovlivněny covidem). A mám dojem , že Skotové si hlavně budou pamatovat kvalifikaci na Euro 2012, kdy těsně před koncem vedli 2:1, aby pak Jan Rezek předvedl hereckou etudu a v šestnáctce bez cizího zavinění padl jak podťatý, díky čemuž jsme vyrovnali. A jestliže dnes padá tolik morálního rozhořčení na hráče Rangers a trenéra Gerrarda, jaká byla tehdejší reakce českých hráčů/trenéra na očividný podvod? Jan Rezek ještě drze prohlašoval, že "kontakt tam byl" (K dobru hráče: po pár letech přiznal chybu).

0 0
možnosti
JH

Máte pravdu, ve vzájemných zápasech jsme Skoty z mnoha důvodů neporazili. A to jak áčko, tak mladíci. I tak jsme ale právě na úkor Skotů postoupili do Elitní ligy, respektive Euro "21". " Vypálili" jsme jim rybník, v lásce nás za to určitě mít nebudou. :) Uznávám ale, že více si budou pamatovat právě rok 2011. Křivda to byla naprosto zjevná a můžeme se bavit o morálce, přesto bych ale úplně nesrovnával nafilmovaný pád ve vápně a fyzické ataky hráčů skotského týmu a jejich následné záměrné krytí. V roce 2011 šlo "jen" o výsledek, ve čtvrtek o zdraví...

0 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 11,85
  • Průměrná čtenost 1382x
Dobrý den, ahoj. Vůbec netuším, co zde o sobě napsat. Snad jen, že miluju sport a sem tam o něm něco napíšu. :)

Seznam rubrik