Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

J23a84n 38S55v57a68t43e11k

29. 3. 2019 9:30

Taky mě to zarazilo, nicméně si vzpomínám na baráž, kterou před lety začínal Motor (kterému fandím) v Pardubicích. Tento zápas byl tehdy vysílán v TV, zatímco druhý (snad KV-Dukla Jihlava) nikoli. Tehdy skončily Pardubice v ELH na předposledním místě, letos poslední.

Když jsem se nad tím zamyslel, vidím program TV (co se týká baráže) tak, že jsou postupně "upřednostňovány" extraligové týmy podle pořadí v ELH. Kdyby nebylo play-off ELH, potom by se logicky měly na obrazovkách objevit postupně týmy 1. Chomutova vs. soupeř, 2. Pardubic vs. soupeř, 3. Motoru vs. soupeř a 4. Kladna vs. soupeř.

Takže potom to podle tohoto schématu vychází na pořadí vysílání (bez ohledu na to, zda je daný tým domácí či host) 1. Chomutov vs. Kladno (dle rozpisu baráže, kterýžto rozpis je v kompetenci ELH a nikoli ČT), 2. Pardubice vs. Kladno 3. Motor vs. Kladno a 4. Kladno vs. Chomutov...

Považuji za náhodu, že pořadí ELH a 1. ligy (13. Chomutov, 14. Pardubice, 1. Motor, 2. Kladno) má za následek fakt, že dojde za sebou k vysílání dvou utkání Kladna, zatímco fanoušci Motoru "ostrouhají" (další utkání se kryjí s play off ELH, které má přednost).

Při 4 účastnících baráže vždy musí dojít k tomu, že některý z těchto týmu bude na obrazovkách během prvních dvou kol baráže dvakrát, dva týmy jednou a jeden tým ani jednou. Že neuvidím zrovna Motor, mi také vadí, ale co se dá dělat. A že týmem, který bude na obrazovkách dvakrát, je zrovna Kladno, je jednak náhoda a asi to je pro ČT zajímavé i z hlediska sledovanosti (přece jen loga sponzorů tak možná spatří víc lidí).

Nicméně mám-li si vybrat, zda uvidím co nejčastěji Motor na ČT Sport v baráži nebo (jak doufám) příští rok v Extralize, je má volba jasná - klidně ho v baráži nespatřím ani na okamžik a počkám si na příští sezónu.

Kéž se to Motoru podaří!!!

0 0
možnosti
JS

J51a51n 94S97v60a64t16e22k

29. 3. 2019 9:37

Doplnění:

Bohatě by mi stačilo, kdyby ČT nasadilo souběžně hrané utkání baráže do iVysílání, ale to by pro ČT znamenalo náklady navíc. Přitom ani souběžně hraná utkání playoff na iVysílání tuším nejsou. Takže si musíme počkat na nějaké další okno v ropisu utkání playoff ELH a doufat, že do toho okna padne utkání baráže a že ČT nasadí do vysílání utkání s Motorem. Teprve pak, pokud by opět ignorovali Motor, bych hovořil o tom, že jsou nějaké týmy protežovány z důvodu oblíbenosti u určitých osob v ČT, ne dřív.

0 0
možnosti
Foto

Jágr je náš historicky nejlepší hráč. Plekanec stále patří k tomu nejlepšímu, co můžeme u nás vidět. Oba pořád dokážou přilákat diváky a naplnit stadion. Chomutov měl zdravotní problémy a bude zajímavé ho sledovat, jak se s tím popere.. Proto je výběr celkem na místě. Ovšem někteří budou stále plakat a plakat a plakat..;-D;-D;-D

9 3
možnosti
JH

Pane Beznosko, četl jste článek pořádně? Já v něm přeci nenarážím pouze na TV duel Chomutov- Kladno. :) A jestli si myslíte, že pláču, tak prosím. :) Upřímně? Já jsem celkem rád, že se o nás (Motoru) moc nemluví. Už v semifinále se ukázalo, že nám to může jedině pomoci. Jenže v tomto případě se nejedná jen o Motor.

1 0
možnosti
DR

Tak tak. Rád bych viděl hlavně Motor.

0 0
možnosti
Foto

I41v76a45n 56M80a19r14e55k

28. 3. 2019 19:09

Souhlas a karma. R^

1 3
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 11,85
  • Průměrná čtenost 1382x
Dobrý den, ahoj. Vůbec netuším, co zde o sobě napsat. Snad jen, že miluju sport a sem tam o něm něco napíšu. :)

Seznam rubrik