Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mně se zdá, že Kamara je hysterka.

1 0
možnosti

Není hysterka právě naopak. Je to velice promyšlený. Kdy přišlo obvinění z rasismu? Před, nebo po té rvačce? Kamara dělá přesně totéž, co běžný recidivista, který hledá všechny možné důvody, aby svůj čin zdůvodnil. Byl vyprovokován protože rasismus. Hned trestní oznámení za fyzické napadení vypadá jinak. K ničemu z toho by ale nedošlo, kdyby se Kúdela nechoval jako obyčejný provokatér. Když se hádali, proč mu Kúdela nenadával hned a před svědky? Proč až stranou? Prostě Kúdela to pohnojil jak mohl, nota bene v zápase kde jeho tým vyhrával. Takhle úplně zbytečně zaměstnal UEFU, dvě velvyslanectví a Scotland Yard.

0 0
možnosti

Zbytečná bouře ve sklenici vody, kterou si ale zavinil Kúdela sám. Nikdo ho nenutil přijít ke Kamarovi. Kdyby přišel k Roofovi po tom zákroku, to bych chápal. Co dělal Kamara? Fauloval? Někoho poslal na nosítka? Proč tedy za ním šel a měl potřebu mu vůbec nadávat?

Troufnu si tvrdit, že většina zdejších blogerů a diskutérů by neváhalo, kdyby na ulici někdo cizí k nim přistoupil a začal je urážet, bez ohledu na zakrytou pusu.

Takže co se pořád řeší? Doposud žádný z obhájců nevysvětlil ten samotný verbální útok - bez ohledu na to jestli byl údajně rasistický.

1 1
možnosti

českými médii (kupodivu bez povšimnutí Idnes) probleskla zpráva o zabití fanouška Celticu fanoušky Rangers, na ostrovech je zdá se ticho po pěšině. Mám na to dva názory, jeden optimistický, druhý až zrůdně pesimistický:1) je to hoax, nic se nestalo, nikdo nepřišel reálně k úhoně. 2) média o tom mlčí, protože byl zabit běloch a ještě k tomu východoevropského původu.

2 0
možnosti

Nejsem fanda Slávie, ale fotbal občas sleduju a jsem rád, když české týmy hrají dobře. Na téma Kúdela bych řekl: Britové jsou evidentně pomatení z rasismu, protože ten národil se spojil za posledních 100 let s mnoha etniky (od Indie po Afriku), pro Čechy je to nov téma. Fandové kolem fotbalu jsou často primitivové, a to všude. Sledovat jejich půtky je ztráta času. Je to nechutné. Kůdela může sloužit jako varovný příklad - neříkejte cizím fotbalistům nic , nenadávejte, a už vůbec ne, když jsou etnicky jiní než Evropani. Kúdela je - jeví se to tak z Česka - v Británii veřejný nepřítel. Obětní kozel. A jsem zvědav, kdy to pochopí a radši zaleze. Je mu 33, jeho kariéra končí. Jsem zvědav, kdy pochopí trenéři, že vozit ho na Ostrovy je ......netaktické. A v reprezentaci může mít problémy nejen na Ostrovech, i na Euru. Good bye, sporte.

0 0
možnosti

S větší části s Vámi naprosto souhlasím. Neřekl bych ale, že končí. Kvalifikační trojzápas podle mě ukázal, že je v současnosti jedním z našich nejlepších stoperů. Se Slavií má v Evropské lize nakročeno ke skvělému úspěchu, s největší pravděpodobností bude i v nominaci na Euro, kde by český tým nemusel hrát druhé housle. Navíc jeho věk není limitující. Jsem rád, že na Ostrovy letěl. A ještě více, že sám chtěl.

6 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 11,84
  • Průměrná čtenost 1382x
Dobrý den, ahoj. Vůbec netuším, co zde o sobě napsat. Snad jen, že miluju sport a sem tam o něm něco napíšu. :)

Seznam rubrik