Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Spory o pivo bych nechal být. Nehledě na to, že Budvar sice není špatné pivo, ale také to není žádný zázrak. Přesto buďme rádi, že se v Budějkách nebude točit patok jménem Starobrno či Staropramen. Řekl bych že Radegast je pořád ještě solidní volba a fanoušci to tak dvě sezony snad vydrží. Poté už budou zase moci popíjet to své. V Chance lize je to myslím jedno.

0 1
možnosti
Foto

Já bych to neviděl tak černě;-) Obě piva za moc nestojí a pokud platí nějaká pravidla, musí se respektovat. Buďte rádi, že můžete na extraligu, co bychom za to na Kladně dali;-D

0 0
možnosti
JH

Otázkou je, zda jsou pravidla v souladu se zákonem. Nějak se mi nepozdava ona exkluzivita. Jinak souhlas, Budvar mám rád, ale zrovna v hale příliš chutný není. V tomto případě jde spíš o princip. V Budějcích jde o víc než jen o samotné pivo. :) Kladno si postup vybojuje zpět. Nemyslím si, že je v. lize tým, který by mohl silněji konkurovat.

0 0
možnosti
MK

Ať fandové Radegast ignorují a ať se snaží to zmedializovat. Docela by mě zajímalo, jak dlouho by Radegast takovou antireklamu vydržel.

3 0
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 13,85
  • Průměrná čtenost 1412x
Dobrý den, ahoj. Vůbec netuším, co zde o sobě napsat. Snad jen, že miluju sport a sem tam o něm něco napíšu. :)

Seznam rubrik